ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Thursday, December 15, 2011

ANAKKU DAH 3 BULAN TIDAK DEMAM DAN RADANG TONSILNYA DAH REDA SETELAH MENGAMALKAN NEIBAC5 (DENGAN IZIN ALLAH SWT). JIKA TIDAK SETIAP BULAN DIA TERPAKSA DIMASUKKAN KE HOSPITAL.

Alhamdulillah Syukur, saya sangat gembira apabila melihat anak saya tidak lagi menjadi mangsa radang tonsil boleh dikatakan setiap bulan. Bukan sekadar radang tonsil sahaja tetapi dia akan menderita demam panas yang tinggi, batuk dan selesema.  doktor sarankan supaya saya buang saja tonsil anak saya tetapi saya risau pula untuk berbuat demikian kerana umur anak saya baru mencecah 5 tahun.  Saya tidak tergamak melihat dia mengalami semua ini, saya bingung...cuba cara alternatif lain tetapi tidak berhasil.

Pada satu hari saya telah membuat keputusan ingin membuang tonsilnya dihospital berdekatan. Tiba-tiba hati saya tergerak untuk membuat lagi carian didalam internet lalu terjumpa produk Neibac5 ini.  Dengan serta merta saya menghubungi Puan Ross, ceritakan segalanya mengenai penyakit tonsil yang dihadapi anak saya ini. Setelah mendengar penjelasan yang penuh dengan pengharapan, sebagai seorang ibu...saya menangguhkan niat saya untuk membuang tonsil anak saya itu dan mencuba Neibac5.  Puan Ross dengan begitu yakin menjelaskan mengenai produknya itu kerana anak-anaknya sebelum ini pun menderita penyakit tonsil dan setelah mengamalkan Neibac5, mereka semua bebas dari serangan radang tonsil ini.

Syukur rasanya...kepada anda semua yang mempunyai masalah seperti saya ini,  jangan tunggu lagi. Cubalah Neibac5 untuk meredakan masalah RADANG TONSIL dan melihat anak-anak yang dikashi ceria seperti kanak-kanak lain.

Ibu Lynn
Kuala Lumpur

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK