ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Friday, January 28, 2011

PROTECUR100 DAN NEIBAC5 ADALAH PENYELESAIAN UTAMA MASALAH KEPUTIHAN DIKALANGAN WANITA MENGANDUNG TANPA MENGUNDANG SEBARANG KOMPLIKASI TERHADAP JANIN / BAYI DIDALAM KANDUNGAN MEREKA

Apabila seseorang wanita itu mengandung / hamil,  tubuh dan sistem dalaman anda mengalami pelbagai perubahan. Salah satu perubahan pertama yang mungkin dialami adalah perubahan pada cecair dalam kemaluan. Adalah penting untuk anda menyedari rentak perubahan ketika hamil dan memberitahu kepada pakar kesihatan anda tentang segala perubahan baik dari segi fizikal atau batin.

Apakah cecair keputihan normal? 
PILIHAN BIJAK...PILIHAN TERBAIK
UNTUK SEMUA IBU MENGANDUNG.
CEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT! 
Keputihan dari kemaluan (Vagina discharge ) yang normal selama waktu kehamilan disebut LEUKORRHEA, kelihatan agak nipis, putih, meleket dan bau tidak kuat. Leukorrhea adalah satu perkara biasa dan anda perlu bimbang mengenainya.


Sepanjang waktu kehamilan, anda dilarang :

  • Gunakan tampon (ia akan membawa bakteria jenis lain masuk ke dalam kemaluan.) 
  • Douche terlalu kerap (ia akan mengganggu keseimbangan normal kemaluan dan menyebabkan jangkitan berlaku) 
  • Menyangka cecair yg keluar itu adalah jangkitan pada kemaluan dan mengubatinya sendiri tanpa sebarang rujukan dari mana-mana pakar kesihatan
  • Memakai panty liner yang mengandungi bahan wangian atau herba (kemungkinan berlaku elergik atau kekeringan dibahagian kemaluan lalu mengundang bakteria untuk berlepak disitu)
Sepanjang waktu kehamilan, anda perlu melakukan:

  • Gunakan normal panty liner, jika itu membuat anda lebih selesa 
  • Berjumpa pakar kesihatan anda pada setiap perubahan kesihatan yang berlaku
  • Tidur yang cukup
  • Makan makanan berzat dan berkhasiat
  • Bersenam
Apakah yang disebut keputihan yang tidak normal? 
Jika keputihan berwarna hijau atau kekuning-kuningan, bau  yang kuat atau disertai dengan kemerahan atau gatal-gatal, anda mungkin mempunyai jangkitan faraj. Salah satu jangkitan faraj yang paling umum selama kehamilan adalah Candidiasis, juga dikenali sebagai jangkitan kulatJenis lain keputihan yang tidak normal ialah STD. 

Protecur100 adalah produk semulajadi dari jenis buah Pomelo dapat mengawal / mencegah bakteria dan kulat dari merebak ketahap jangkitan pada kemaluan. Tidak mengandungi bahan yang akan mengganggu keadaan ibu ketika hamil malah ia akan membantu ibu dan anak supaya sentiasa selamat dari ancaman beratus bakteria atau berjenis-jenis kulat yg membahayakan kesihatan.

Neibac5 adalah penyembur ajaib semulajadi yang diekstrak dari beberapa buah-buahan citrus. Formulanya yang istimewa dapat menghentikan pembiakan berbagai-bagai jenis bakteria dan kulat dengan begitu pantas. Ia juga selamat dan berkesan jika disemburkan pada kemaluan yang berbau dan mengalami gatal-gatal tanpa menghapuskan flora baik dalam kemaluan seseorang wanita.  

SETIAP WANITA MENGANDUNG MEMERLUKAN 
PRODUK-PRODUK SEMULAJADI INI... 
JANGAN TUNGGU LAGI, BUAT PESANAN SEGERA!
BUY NOW!
Copyright: Ross Safina Hor (RSHor)
Photo: Freedigitalphotos.net

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK