ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Tuesday, October 6, 2009

TESTIMONI SAHABATKU DENGAN PRODUK PROTECUR-100, BEAUTISLEEP, G-LAT DAN NEIBAC 5.


Sahabat saya ni seorang usahanita yang berjaya dengan butik bajunya yang terkenal disekitar Bayan Baru, dia seorang yang periang, lemah lembut, murah hati dan penyayang.

Siapa sahaja yang mendekatinya akan berasa selesa dan dia mudah mesra dan pemalu.
Disebabkan sikapnya ini, ibu kepada 3 orang anak ini sentiasa bimbang akan kesihatan dan keselamatan keluarganya.

Dia memberi keluarganya minum Gaba Hot Chocolate berjenama G-LAT setiap pagi dan disusuli dengan PROTECUR-100. Dia juga mengambil BEAUTISLEEP dan mengikuti MIKROSS PROGRAM dari syarikat saya. Berat badannya menurun dan tubuhnya lebih kuat dan bertenaga jika dibandingkan dari dahulu. Sahabat saya ini juga menyemburkan NEIBAC5 untuk menghaluskan kulit wajahnya.
Pada waktu pagi dan malam, dia akan minum produknya iaitu G-LAT sebagai pengganti makanan dan penahan lapar.

Ok, berbalik kepada H1N1 story,

Alhamdullillah, setakat ini keluarganya selamat dari H1N1 walaupun ada disekolah anak-anaknya banyak yang mengalami tanda-tanda wabak ini.

Sahabat saya ini memang berpuas hati dengan produk keluarannya sendiri iaitu G-LAT(Gaba Chocolate Drink). Dia juga sangat setia dgn BEAUTISLEEP, NEIBAC 5 dan PROTECUR-100 serta masih meneruskan MIKROSS PROGRAM.


Hubungi Kami Segera :

PROTECUR-100(RM38), BEAUTISLEEP(RM260) dan NEIBAC 5(RM69) - (+6012 4102368)

G-LAT (RM99) - (+6019 4210916)

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK