ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Tuesday, April 10, 2012

ALHAMDULILLAH SYUKUR...MASALAH KEPUTIHANKU YANG BERBAU HANYIR TIADA LAGI SELEPAS MENGAMALKAN PROTECUR100 DAN NEIBAC5

Testimoni ni sememangnya utk membantu semua kaum sejenisku yang mengalami masalah seperti aku hadapi ni. Masalah aku bermula apabila aku mengandung anak sulong sehingga beberapa bulan lepas.  Aku ingatkan ketika itu aku mengalami perubahan hormon dan aku pun tidak begitu kisah sehingga apabila aku melahirkan anak, banyak keputihan pada tubuh bayi aku. Kulit bayiku tidak begitu halus dan kelihatan agak kekeringan ketika itu.  Jenuh juga aku menggunakan minyak zaitun untuk membasahkan kulit bayiku.  Dan setelah 3 bulan melahirkan keputihan datang semula sehingga aku terasa sakit untuk berdiri apatah lagi berjalan.
Aku diusong ke klinik oleh suami dan doktor memberikan aku satu suntikan dan beberapa ubat. Aku diberi sejenis ubat untuk dimasukkan kedalam kemaluanku untuk menghilangkan kulat yang aktif didalam sana.

Setiap bulan aku akan diserang oleh kulat ini.., kadang-kadang rimas betul aku dibuatnya.   Hampir 4 tahun aku hidup dalam ketakutan dan agak malu juga aku pada suami.  Kekadang bau yang keluar terlalu hanyir dan berwarna kekuningan.  Aku buntu...!  Selepas aku mendengar berita mengenai produk Protecur100 dan Neibac5 dari teman ofis, aku pun buat carian dalam google produk-produk dan baca semua article mengenainya.

Selepas mencuba dalam masa sebulan, masalah keputihan aku kurang sedikit sahaja.  Aku tidak berapa puashati dengan keputusan ini.  Tetapi aku tidak putus asa lalu aku membaca semula article dalam weblog ini, rupa-rupanya aku tidak mengamalkan produk-produk ini dgn cara yang betul.  Aku pun mengikut cara pemgambilannya dgn betul selama 2 minggu tanpa henti. Dari situlah aku dapat merasakan ia benar-benar berkesan dan aku mula mendapatkan semula keyakinan diri untuk bersama dgn suami.  Tiada lagi bau yg amat hanyir itu dan kini setelah beberapa bulan aku tidak diserang kulat pemusnah itu lagi.  Kekadang aku akan mengambil Protecur100 sebagai supplement dan setiap kali aku besama suami, akan aku semburkan Neibac5 pada kemaluanku. Ternyata ia menyegarkan, melembutkan dan membersihkan sekitar permukaan kemaluanku sehingga aku begitu selesa apabila disentuh suami tanpa sebarang keraguan....

ANDA PERLU MENCUBA PROTECUR100 DAN NEIBAC5 UNTUK KEBAHAGIAAN BERSAMA SUAMI...

aNNa
Perak DR

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH JANGKITAN BAKTERIA ATAU KULAT PADA PERMUKAAN KULIT TUBUH. JIKA ANDA TERGARU-GARU DICELAH-CELAH PAHA, KETIAK, DIBAHAGIAN BAWAH BUAH DADA DAN SEBAGAINYA, MAKA ANDA PERLUKAN NEIBAC5. JIKA TIDAK, BAHAGIAN YANG DIJANGKITI ITU AKAN KELIHATAN KEHITAMAN DAN AMAT MENGGERUNKAN BAGI SETIAP MATA YANG MEMANDANG. BERTINDAKLAH DGN SEGERA BERSAMA NEIBAC5..!

Gambar JOCK ITCH dikemaluan dan celah paha - sebelum dan selepas menggunakan Neibac5
"NEIBAC5 - MEMBERIKAN KESELESAAN DAN KEYAKINAN PADA DIRI ANDA"
Masalah jangkitan kulat dipermukaan kulit tubuh adalah sesuatu yang amat digeruni oleh setiap orang terutamanya bagi kaum wanita yang amat peka dengan kebersihan, penampilan dan kecantikannya.  Tetapi dalam keadaan cuaca diMalaysia yang agak lembab, masalah ini menjadi satu perkara biasa dan amat mudah dijangkiti. Setiap golongan baik dari kanak-kanak, dewasa, wanita mengandung sehinggalah warga emas menjadi ancaman serangan kulat ini.  Ia juga dikenali dengan panggilan kurap, panau dan sebagainya.

Kini dengan adanya NEIBAC5 dimana ia digelar sebagai magic spray oleh palanggan-pelanggan kami, masalah ini dapat dikawal dan dihentikan dengan begitu mudah.  NEIBAC5 adalah produk yang sangat unik dan begitu istimewa kerana ia dibuat 100% daripada bahan semulajadi (EKSTRAK DARI BEBERAPA JENIS BUAH CITRUS DARI KULIT, BIJI DAN ISINYA) dan cukup menakjubkan lagi apabila bahan aktifnya dapat menghentikan pembiakan beribu jenis kuman bakteria dan kulat yang mengancam kehidupan harian kita.


NEIBAC5 tidak beracun, tidak menbahayakan kesihatan malah ia juga boleh disemburkan kedalam mulut, makanan dan sebagainya. Ia bertindak dengan menghentikan pembiakan bakteria dan kulat secara sentuhan daripada merebak dan menjaga tempat yang disembur itu daripada jangkitan selama beberapa jam.

NEIBAC5 dapat menyelesaikan masalah kegatalan dicelah-celah anggota tubuh yang berpunca dari kuman bakteria atau kulat dengan hanya beberapa semburan sahaja.  Percaya atau tidak, saya begitu pasti anda akan jatuh cinta dengan produk ini setelah menggunakannya dan ia akan memberikan anda keselesaan, keyakinan dan kebersihan diri dengan hanya beberapa semburan sahaja. Ia juga dapat mencerahkan kulit, melembutkan kulit, menegangkan kulit, melembapkan kulit yang kering dan memberikan anda kulit yang berseri seperti bulan purnama.

CUBA DAHULU DAN ANDA AKAN JATUH HATI DENGAN SEMBURAN AJAIB NEIBAC5 INI...MASIH TIDAK TERLAMBAT UNTUK MENJAGA KESERIAN DAN KECANTIKAN KULIT ANDA JIKA ANDA BERMULA HARI INI.

HUBUNGI KAMI UNTUK MEMBUAT PESANAN DAN PERKHIDMATAN KAMI BERIKAN ADALAH YANG TERBAIK DAN TERPANTAS 
BUAT MASA KINI...012 4102368

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK