ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

SUB PRODUCTS

HANGBAG UNTUK WANITA BERGAYA
Hangbag ini mempunyai berbagai warna dan bentuk yang sangat menarik dan unik.


Hangbag ini adalah sesuatu barang yang agak unik untuk kita menjaga kebersihan dan keselamatan beg tangan supaya sentiasa dalam keadaan baik dan mudah diperhatikan terutamanya sewaktu menjamu selera. Digantung tanpa tali dan diletakkan diatas meja tanpa dipaku, Hangbag ini tidak akan jatuh dan ia boleh menahan berat sehingga 30 kilo.


Anda akan lebih yakin apabila menggunakannya dan bangga dengan gaya yang agak ranggi serta menaikkan lagi imej anda sebagai wanita moden yang suka dengan gaya hidup sofisticated. 

Anda mampu membeli beg tangan dengan harga beratus ringgit dan ada juga yang membelanjakan berpuluh ribu ringgit. Jadi, dapatkanlah satu HANGBAG dengan berbagai warna dan bentuk yang menarik dan unik ini dengan harga yang amat murah dan berpatutan.  Lihat harganya dibawah:

Harga satu unit: RM25 + Courier RM8
Warna: Pink, merah, orange, putih,biru, hitam

Harga satu unit: RM30 + Courier RM8
Warna: Pink, merah, orange, putih,biru

Harga satu unit: RM38 + Courier RM8
Warna: Black Pink, Balck White

Banyak lagi produk akan masuk ke sini...Tunggu!

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK