ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Sunday, March 28, 2010

BEAUTISLEEP MEMBANTU LELAKI YANG BERMASALAH MATI PUCUK (ED) DAN MEMBOLEHKAN MEREKA TAHAN LEBIH LAMA APABILA MELAKUKAN HUBUNGAN SEKSUAL. MESTI BACA!


MANFAAT BEAUTISLEEP/GABA UNTUK MEMILIKI KEPUASAN SEKSUAL
Apabila usia semakin meningkat, penurunan pengeluaran HGH (Hormon Pertumbuhan Manusia) berlaku ke dalam tubuh. Dalam keadaan begini, sistem tubuh secara keseluruhan akan menderita termasuklah kesihatan seksual lelaki dan mendapati diri anda tidak mampu memperolehi atau mempertahankan ereksi zakar.

Ketika berusia 20-an, tahap HGH dan kesihatan seksual lelaki secara keseluruhan berada di kemuncak(teratas) dan mulai menurun pada tahun-tahun awal kedewasaan. Pada usia 80, 75% lelaki mengalami masalah mati pucuk(ED). Akibatnya..apabila usia kita semakin meningkat, dorongan seks pasti berkurangan.

BEAUTISLEEP/GABA ADALAH AGEN SEMULAJADI YANG MERANGSANG HASRAT DAN NAFSU SEKSUAL(NATURAL APHRODISIAC)
Gama-aminobutyric asid, biasa disebut GABA yang terkandung dalam BEAUTISLEEP sebanyak 75mg(pure grade), berfungsi sebagai neurotransmitter pada pusat sistem saraf anda. BEAUTISLEEP/GABA adalah sangat penting untuk menjaga kesihatan seksual lelaki secara keseluruhan dan kesejahteraan.

BEAUTISLEEP/GABA adalah NATURAL APHRODISIAC iaitu agen semulajadi untuk memberi kesan penenang di dalam otak dan dicipta daripada asid amino glutamin dan glukosa. BEAUTISLEEP/GABA secara semulajadi akan merangsang kelenjar pituitari anterior untuk merembeskan Hormon Pertumbuhan Manusia (HGH) pada tahap yang lebih tinggi. Ia telah terbukti sangat hebat mempengaruhi kesihatan seksual lelaki dan prestasi mereka. Penurunan tahap HGH akan mempengaruhi banyak aspek yang berbeza bagi kesihatan seksual anda.

BEAUTISLEEP/GABA DAN KEBAIKAN SEKSUAL LELAKI
BEAUTISLEEP/GABA telah dibuktikan untuk meningkatkan kebaikan kesihatan secara keseluruhan dan dengan demikian juga, ia mampu meningkatkan tahap seksual dan kelakian anda. Memiliki dorongan nafsu seks yang hebat adalah peringkat asas untuk mencapai kepuasan maksima apabila bersetubuh dan mempertahankan ereksi supaya lebih lama.

Ketika melakukan hubungan seksual, Beautisleep/Gaba meningkatkan kadar dopamin dan meningkatkan perasaan puas serta gembira. Dapat meningkatkan sensasi selama orgasme/klimax dan merupakan kunci utama dalam mengawal ejakulasi sebelum tiba masanya(PE). Beautisleep/Gaba juga meningkatkan prestasi seksual secara keseluruhan.

Selain itu, GABA telah terbukti memberi kesan positif pada sistem saraf, untuk meningkatkan kitaran tidur yang menyebabkan tidur lebih tenang dan bermimpi dengan jelas(REM sleep) lalu sekaligus memiliki kesan yang kuat terhadap kestabilan tekanan darah.

Penyelidikan dan kajian yang sedang berlangsung menunjukkan kesan seterusnya apabila seseorang itu mengamalkan BEAUTISLEEP/GABA:

* Membantu mengurangkan perasaan cemas dan stress
* Meningkatkan dorongan atau nafsu seksual
* Dikenali sebagai Natural Aphrodisiac

* Membantu mengawal ejakulasi dini
* Membantu menenangkan tubuh dan otak
* Meningkatkan kualiti tidur
* Meningkatkan tahap tenaga
* Meningkatkan kemampuan untuk latihan senaman
* Meningkatkan pengeluaran HGH/ Meningkatkan tisu otot yang ramping
* Mengurangkan lemak badan.
* Menajamkan daya fikiran

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK