ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Saturday, November 7, 2009

MERAWAT MASALAH JANGKITAN KULAT ATAU KEPUTIHAN DIKALANGAN WANITA DENGAN PROTECUR100 DAN NEIBAC5.Feed Back Pengguna setelah mencuba Protecur100 dan Neibac5 untuk merawat masalah jangkitan Candida Albicans(fungus) iaitu dikenali sebagai Masalah Keputihan di kalangan wanita.

WhiteMama: Saya mengalami masalah keputihan yang agak teruk dan telah mencuba berbagai-bagai produk serta telah berjumpa beberapa pakar-pakar sakit puan. Saya diberi antibiotik, ubat berbentuk tiga segi untuk dimasukkan ke dalam ruang faraj dan krim sapuan untuk menghilangkan masalah keputihan, itu pun selepas beberapa hari barulah hilang. Selepas beberapa hari berhenti drpd mengambil antibiotik, masalah itu datang semula.

Kali ini saya sudah tidak tahan lagi lalu mencari panduan tentang masalah ini dlm internet dan berjumpalah saya dengan Ross Safina Hor dlm salah satu posted mengenai masalah keputihan. Lalu saya terus call dan bertanya tentang masalah yg saya hadapi. Saya berpuas hati dengan keterangan yg diberi dan terbuka hati untuk mencuba produknya itu.

Saya disyorkan membeli 1 bot Protecur100 dan 1 bot Neibac5. Dengan begitu yakin sekali suara Kak Ross kedengaran mengajar dan menasihatkan saya bagaimana untuk menggunakan produk-produk ini dalam menangani masalah ini. Siap dengan tips-tips untuk mengelakkan daripada dijangkiti kulat ini. Hati saya tergerak utk mencubanya dan ...

Understanding the seriousness of my problem, immediately Kak Ross call her agent to send these miracle products to me (about 12 midnight). I give 5 star for that kind of service.

Dengan penuh harapan saya pun mencubanya. Wow..! I am so impressed with these 2 products that really works on me. Gatal-gatal ditempat sulit saya hilang dengan serta merta, saya berasa sangat selesa dan tidur lena pada malam itu. Pada keesokan hari, keputihan saya berkurangan, kulat Candida itu telah bertukar warna dr kekuningan ke warna jernih. Pada hari yg kedua saya call Kak Ross dengan hati yang amat gembira dan order Protecur100 dan Neibac5 untuk rakan sekerja saya. Hanya sekadar membantu, belum jadi agent lagi...hehehe! Saya nak tunggu seminggu dua dulu, want to observe and monitor my problem first.

I am very happy, no more stress and enjoy my weekend now!!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK