ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Sunday, November 29, 2009

PELAJAR-PELAJAR DIRANTAU PANJANG TERKENA KERACUNAN MAKANAN ATAU WABAK TAUN KOLERA TELAH MELANDA KELANTAN? ADA SESIAPA BOLEH JELASKANNYA?


Baca keratan yang dipetik daripada NST suratkhabar pada hari Khamis lepas. Apakah yang berlaku dinegara kita sebenarnya? Terus terang saya berasa hairan dengan kes TAUN KOLERA di Sabah dan Terengganu. Senyap sepi sahaja selepas 203 orang telah dijangkiti wabak Taun ini. Tidak ada langsung berita yang menyatakan samada ia berkurangan atau bertambah. Adakah ini semua sandiwara politik atau sandiwara ekonomi?

Sesiapa yang ada maklumat tentang isu ini tolong sebarkan kepada rakyat Malaysia supaya kita dapat berhati-hati dan mengambil langkah yang sewajarnya untuk menjaga keselamatan keluarga masing-masing. Jangan biarkan kanak-kanak dan warga emas yang tidak berdaya menjadi mangsa kepada sandiwara semasa ini.

Apakah sebenarnya yang terjadi di daerah Rantau Panjang, Kelantan? Adakah mereka dijangkiti wabak yang kita semua takuti iaitu Taun Kolera atau sekadar keracunan biasa sahaja? Hanya Allah SWT yang tahu kebenarannya dan biarlah Dia yang menghukum kepada sesiapa yang tidak menjalankan tanggungjawab mereka dengan AMANAH dan JUJUR.

RSI
--------------------------


New Straits Time
Thursday, 26/11/2009

12 down with food poisoning

RANTAU PANJANG: Twelve SPM students came down with food poisoning after they sat for the examination at SMK Rantau Panjang on Tuesday.

The candidates were moved to the school recently to sit the exam because of flooding.

A source said the girls began vomiting and complaining of stomach pains hours after eating rice for lunch.

"The students were allowed to return to their hostel after they were examined and resumed their examination."

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK