ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Thursday, May 20, 2010

CANDIDA ALBICANS MENYERANG ANAK PEREMPUAN SAYA, SELALU MENGADU GATAL-GATAL DI TEMPAT SULITNYA...


TESTIMONI ANAKKU YANG BERUSIA 10 TAHUN


ANAK PEREMPUANKU SELALU KELUAR CECAIR BUSUK DR KEMALUANNYA DAN SELALU MENGGARU-GARU BAHAGIAN SULITNYA. KINI ALHAMDULILLAH, PROTECUR100 DAN NEIBAC5 MEMANG BANYAK MEMBANTU.

Puas saya ikhtiar utk menghilangkn masalah jangkitan Candida anak perempuan saya ini, tetapi semuanya sementara sahaja. Ubat sapu dan antibiotik dari klinik biasa hinggalah ke klinik pakar pun dah ambil. Anak saya ini akan menggaru-garu dikemaluannya sehingga luka dan mula merenget serta menangis-nagis apabila hendak membuang air kecil. Kesian juga saya melihatnya...sebagai seorang ibu yg melahirknnya, hati saya sentiasa menangis apabila melihat penderitaannya. Saya dah buntu sangat dengan keadaan anak perempuan saya ini dan sebak didada ini, tak tahu cam mna nk cakapkn.

Pada satu hari saya tidak tahan menanggung sebak didada ini, lalu menitiskan air mata sambil mengadu kpd rakan-rakan setugas. Salah seorang dr kami adalah Beauty Seeker didlm Internet dan dialah tmpt kami rujuk jika hndk mencari sesuatu produk. Dia tunjukkan kpd saya blog Rosssafinahor dan selepas membaca beberapa postingnya...saya pun membeli satu pro100 dan satu N5.

Pada hari itu juga gatal-gatalnya berkurangan dengan banyak sekali dan anak saya ini sangat lega dan senyum lebar. Pada keesokannya...dia dah sembuh, cuma pedih-pedih bekas yg lama masih rasa sedikit. Pada hri ketiga, Alhamdulillah....dan 100% sembuh. Sudah 58 hari menggunaknnya, tad ada masalah pun. Jika tidak, selepas sahaja stop antibiotik seminggu, dia dah mula menggaru.

Allah SWT telah membantu saya menyelesaikan masalah anak perempuanku ini dengan menemukan dengan produk-produk ini.

Thanks Ross!

Mariah
Alor Setar, Kedah

Photo : Google Search

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK