ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Tuesday, January 4, 2011

INI ADALAH KEBENARAN YANG MENGEJUTKAN TENTANG PERUBATAN JANGKITAN BAKTERIA DALAM VAGINA ATAU VAGINOSIS BAKTERIA


Photo: freedigitalphotos - 
Tahukah Anda?
Kebanyakan rawatan moden seperti Antibiotik dan Anti-kulat mengganggu keseimbangan alam bakteria dalam faraj / vagina anda. Kedua-dua bakteria baik dan buruk tinggal dalam vagina anda. Erti 'antibiotik' jika diterjemahkan secara harfiah bermaksud "melawan kehidupan" - membunuh bakteria tanpa sempadan manakala tubuh memerlukan pelbagai jenis bakteria untuk memiliki
keseimbangan yang sihat.

Jika anda sering mengambil rawatan untuk Vaginosis Bakteria, ia akan membuat situasi anda jauh lebih buruk. Kerana cara begini sudah pasti akan membunuh bakteria baik, kemudian tubuh anda tidak akan memiliki benteng pertahanan untuk melawan ketika BV datang semula. Tubuh anda akan menyerah kalah tanpa berlawan dengan BV dan ini akan menyebabkan anda mengalami BV yang lebih kronik.

ANDA PERLU TAHU:
"Bakteria buruk mudah hidup dan membiak dengan sangat pantas jika dibandingkan dengan bakteria baik dalam tubuh 
- Ross Safina Hor"

Mengganggu keseimbangan semulajadi bakteria dalam tubuh akan menyebabkan peningkatan masalah keputihan, bau, gatal dan iritan yang menyebabkan kebanyakan wanita akan mengamalkan ubatan tradisional pula tanpa memeriksa terlebih dahulu akibatnya. Banyak rawatan begini yang tiada langsung kajian dibuat (tiada rujukan / clinical study dari para sainstis) dan pengamalnya akan mendapat Vaginosis Bakteria, bahkan lebih buruk lagi dalam masa tiga bulan mengamalkannya.

Disini saya ingin menasihatkan anda supaya berhati-hati dalam memilih rawatan semulajadi yang terbaik untuk mengekalkan keseimbangan bakteria dalam tubuh. Mencegah dari mendapat BV adalah langkah yang terbaik. Amalkan cara hidup yang sihat seperti melakukan senaman 3 atau 4 kali seminggu, diet yang sihat, tidur yang cukup dan mengawal stress dengan bijak.


Protecur100 diekstrak dari kumpulan buah-buahan jenis Pomelo dan Neibac5 pula adalah ekstrak dari kumpulan buah-buahan Citrus. Ia adalah produk semulajadi iaitu 100% ekstraknya dari sumber buah-buahan sahaja dimana ia dapat membunuh kuman bakteria tanpa mengganggu keseimbangan bakteria baik dalam tubuh dan sekaligus menaikkan tahap antibodi tubuh ditahap yang selamat. Kedua-dua produk ini mempunyai kelainan yang tersendiri dan formulanya tidak serupa sama sekali tetapi mempunyai beberapa ciri yang hampir sama.


HUBUNGI SAYA UNTUK BUAT PESANAN SEGERA
+6012 4102368
SEXEROZ@GMAIL.COM

BUY NOW!
Copyright Article : Ross Safina Hor (RSHor)

TESTIMONI KEMALUAN SAYA BERBAU DAN MENGELUARKAN CECAIR BERWARNA KEHIJAUAN YANG BERBAU SEPERTI NANAH SERTA MELEKIT (CREAMY)...SYUKUR ALHAMDULILLAH, PROTECUR100 DAN NEIBAC5 MEMBANTU MASALAH SAYA INI


Saya seorang wanita yg  kuat bekerja dan  kurang peka untuk menjaga kesihatan diri. Saya selalu kurang tidur, kurang meminum air dan banyak makan makanan segera. Selepas mendirikan rumahtangga beberapa bulan yg lalu, tiba-tiba saya menghadapi masalah keputihan biasa tetapi masih tidak mahu mencari jalan penyelesaiannya kerana saya fikirkan ia hanya satu perkara biasa bagi wanita yang baru berumahtangga.

Selepas 3 minggu, keputihan saya menjadi semakin teruk, berketul-ketul dan berbau hanyir seperti bau ikan masin. Saya benar-benar PANIK, RISAU dan merasa kurang yakin apabila bersama suami. Puas saya mencari penawar utk merawat masalah ini, antibiotik dan antikulat dari beberapa klinik tidak dapat menghilangkan keputihan saya ini malah selepas mengambil ubat klinik, ia berhenti buat seketika tetapi datang semula dengan lebih teruk lagi.  Suami saya mendapat tahu masalah ini kerana bau busuk itu semakin kuat ditempat sulit saya.  Keputihan saya telah bertukar menjadi kehijauan dan kali ini ia berbau seperti nanah serta kelihatan seperti melekit-lekit (creamy). Kemaluan saya menjadi gatal dan tidak selesa. Saya tidak mahu melakukan hubungan seks bersama suami dan menjadi sangat STRESS dengan keadaan begini. BUNTU dan BINGUNG fikiran saya memikirkannya.

Lalu saya mengadu masalah saya kepada rakan sekerja saya dan ia juga mempunyai masalah begini sebelum ini. Dia menggunakan Protecur100 dan Neibac5 utk merawatnya. Lalu dengan pantas saya membuka blog Kak Ross, baca punya baca... dengan begitu yakin, saya membeli Protecur100 dan Neibac5. Service Kak Ross memang sangat bagus, dalam masa 24 jam sahaja produk-produk itu sampai ke tangan saya. Kredit untuk Kak Ross ye!

Saya terus semburkan Neibac5 pada bahagian sulit saya, pada hari itu juga kegatalan berkurangan dgn banyak sekali. Dalam masa 2 hari pula, kehijauan pun hilang dan tidak berbau lagi. Dalam masa seminggu tiada keputihan lagi dan saya berasa sangat selesa dengan produk-produk ini. Saya juga sangat selesa dan lebih yakin menyembur Neibac5 apabila bersama dengan suami tersayang. Bahagian sulit menjadi sangat lembut dan licin selepas mengamalkan Neibac5. Suami saya juga turut menggunakannya...Sehingga hari ini (selepas 5 bulan bersama Protecur100 dan Neibac5), saya dan suami masih mengamalkan Protecur100 dan Neibac5 walaupun keputihan saya sudah hilang demi untuk menjaga kesihatan dan kebahagiaan bersama.  

Cara pengambilan produk yang saya amalkan ketika masalah kehijauan itu:
  • 4 titik Protecur100 dalam setiap gelas 
  • 5 gelas sehari selama 8 hari
  • Semburkan Neibac5 3 kali sehari 
  • Douche 2 kali sehari dgn Neibac5
TIADA STRESS LAGI UNTUK MASALAH KEPUTIHAN...
Ana
Kuantan, Pahang
BUY NOW!
Photo: Google Search
Copyright Article : Ross Safina Hor (RSHor)

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK