ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Saturday, October 23, 2010

PENGAKUAN PELANGGAN ROSSSAFINAHOR - SAYA MEMPUNYAI BOYFRIEND BERBANGSA JEPUN DAN MELAKUKAN DOSA (BERZINA) SELAMA 4 TAHUN SEHINGGALAH SAYA...PART 1

Saya berusia 24 tahun dan berasal dari negeri jelapang padi.  Selepas tamat sekolah, saya berhijrah ke Penang yang dikenali sebagai Pulau Mutiara.  Saya berasal dari kampung yang sangat jauh dari bandar dan dari keluarga yang agak susah.  Jadi tujuan saya ke Penang adalah untuk bekerja dan membantu keluarga dikampung.

Saya mendapat tawaran bekerja disebuah hotel terkenal di Penang sebagai receptionist.  Dari situlah bermula segalanya...Saya sangat senang dengan kehidupan saya pada masa itu kerana pendapatan saya lumayan dan menjalani kehidupan yang sangat mewah. Setiap minggu saya akan menghantar wang ke kampung halaman, sekurang-kurangnya RM500.  Pendapatan saya tidak lah sebanyak mana tetapi saya mampu hidup mewah selepas 5 bulan bekerja disitu adalah kerana saya mempunyai seorang 'sugar daddy'. Dia berasal Japan dan bekerja disalah sebuah kilang yang terkenal disini.  Dia memegang jawatan yang agak tinggi dan pendapatannya sangat lumayan. Disamping itu juga dia mempunyai bisnes diluar negara. Dia memberi saya segala-galanya termasuklah penyakit yang agak kronik ini.  


Saya dijangkiti HERPES melalui dirinya, iaitu sejenis penyakit seks yang tiada penawarnya.  Selepas 1 tahun tinggal bersamanya disebuah villa yang sangat indah, tiba-tiba saya selalu sahaja tidak sihat dan didapati saya mengidap penyakit ini.  Cukup terseksa...dan amat menyakitkan. Jika saya ke klinik...doc akan mencuci kemaluan saya dan memberikan saya sejenis antibiotik yang agak kuat...dan bayaran untuk setiap lawatan ke klinik itu berharga RM450 - RM500.  Saya mesti berjumpa doc seminggu sekali sehinggalah keadaan saya pulih.


Saya bertahan selama 4 tahun dengan dia, sehinggalah pada suatu hari....


IKUTI SAMBUNGANNYA ESOK!

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK