ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Friday, April 15, 2011

TESTIMONI SEORANG WANITA YANG SANGAT PUAS HATI SETELAH MENGGUNAKAN PROTECUR100 DAN NEIBAC5 UNTUK MENGATASI MASALAH JANGKITAN KULAT YANG MENYEBABKAN BERLAKUNYA MASALAH BAU HANYIR PADA KEMALUAN....
Testimonial: Assalamualaikum Kak Ross,
As promised, this would be my testimony...

Untuk pengetahuan, pertama kali saya menggunakan IUCD ialah pada tahun 2005 untuk tempoh 3 tahun (can be extended for another 1 year - told the gynae). Bila tahun ketiga saya tak tukar (ingatkan nak extend la tu), discharge yang keluar dari kemaluan saya mengeluarkan bau hanyir (very obvious). Saya cuba saranan kawan saya supaya menyapukan serbuk manjakani, memang betul bau tu hilang, tapi untuk sementara aje. Tambah pulak, pada saya kerja2 menyapu manjakani ni menyusahkan saya. Kemudian, saya berjumpa semula dengan gynae saya, dan dipendekkan cerita, saya replace IUCD tu (yang ini pun sepatutnya untuk 3 tahun juga). Maka hilanglah bau hanyir tu.

Walaubagaimana pun, selepas setahun menggunakan IUCD (yang baru) tu, masalah bau hanyir tu datang balik. Saya berjumpa lagi dengan gynae yang lain (untuk dapatkan second opinion la ni). Beliau menjelaskan yang IUCD itu tidak ada kena mengena dengan masalah discharge tu. Katanya kemungkinan besar adalah jangkitan kulat.

Dah tak tentu arah dibuatnya, malu yang teramat sangat dengan suami, saya bertindak untuk melakukan sesuatu sebelum terlambat. Cari punya cari, berjumpalah saya dengan blog Kak Ross (cinta pandang pertama ni pada keterangan yang dibuat dalam blog ni). Setelah berbual sendiri dengan Kak Ross dan puashati dengan penjelasannya, saya belilah Protecur100 dan Neibac5 tu.

Kengkawan sekalian, lepas hari pertama saya pakai, alhamdulillah hilang terus segala masalah saya tu. Demi Allah, segalanya ini adalah atas izinNya jua.

Saya tak pernah rasa seselesa sekarang, lebih confident bila anytime bersama suami dan sudah tentu saya rasa lebih yakin.

Alhamdulillah, thanks to Protecur100 and Neibac5 via Kak Ross.

At peace finally,
Name: Puan NS
Location: Johor Bahru, Malaysia

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK