ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

BUSINESS OPPORTUNITY

Ini adalah contoh-contoh online shopping mall yang anda akan miliki hanya dengan RM1900.00 dan akan mendapat belajar selok belok perniagaan online dengan menjadi ahli Mikross.  Shop yang akan anda miliki bukan sekadar menjual produk sahaja tetapi anda akan diberi 'very powerful back office' didalam kedai anda ini melalui control panel. Jadi dengan RM1900.00, anda memilki subuah kedai, office dan pekerja untuk menguruskan perniagaan tanpa perlu membayar gaji dan sewa bulanan.

Anda perlu berjinak-jinak didalam perniagaan online ini kerana ia adalah perniagaan yang sedang meningkat dan maju.  Kepada semua pengunjung Ross Safina Hor, marilah kita semua menceburi bidang ini samada sebagai perniagaan sampingan atau pun perniagaan utama untuk mempromosikan barangan yang anda jual.  

Jika anda menjadi ahli Mikross, anda tidak perlu memikirkan apakah produk yang anda harus jual untuk memulakan perniagaan ini kerana Mikross dan Nuorico telah menandatangai perjanjian untuk bekerjasama dalam hal ini.  Setiap ahli Mikross akan diberi keutamaan untuk menjual barangan dari Syarikat Nuorico dan senarai barangan dari Mikross Business Network dengan mendapat komisen sebanyak 20% tanpa menyimpan stock.  Sistem perniagaan begini dinamakan DROPSHIP Business. 

Bagaimana Dropship Business dilakukan bersama Mikross?
1. Pelanggan akan masuk kedalam kedai anda dan memilih melalui ketegori bagi membeli barangan pilihan mereka
2. Mereka akan bank in atau check out bayaran produk secara terus kedalam akaun PAYPAL anda
3. Anda akan dimaklumkan melalui email oleh Paypal dan office kedai anda sendiri tentang pembelian ini 
4. Masukkan wang bayaran bagi setiap produk yang diorder tadi kedalam akaun kami melalui online banking dengan potongan diskaun sebanyak 20% sebagai keuntungan anda.
5.  Anda perlu memaklumkan order kepada Mikross melalui email, hantarkan bukti pembayaran anda kepada kami, nama penuh pelanggan, alamat untuk penghantaran, nombor mobile pelanggan
6. Pihak kami akan menguruskan penghantaran produk

ITU SAHAJA...MUDAH DAN SENANG SAHAJA JIKA ANDA BERURUSAN DENGAN MIKROSS BUSINESS NETWORK

Dengan ini, anda telah menjadi seorang ahli perniagaanyang bertaraf antarabangsa tanpa perlu mengeluarkan modal yang banyak untuk menyimpan stok.  Jika anda mempunyai produk untuk dijual, anda hanya perlu memasukkan gambar, maklumat produk dan harga produk itu. Anda boleh menjual apa sahaja dan isi produk didalam kedai anda tiada limitnya. Cara-cara untuk mengendalikan online shop ini adalah sangat mudah dan jika anda ingin belajar mengendalikannya, Mikross.com sedia membantu semua ahli-ahlinya secara online.

Dibawah ini adalah beberapa contoh Online Shopping Mall / Online Store yang akan anda perolehi:
HARGA PROMOSI INI SANGAT MENGUNTUNGKAN KERANA HARGA SEBENAR IALAH HAMPIR RM3000.  HUBUNGI KAMI SEGERA! DOTHEMIKROSS / MIKROSSBIZ / MIKROSSADS SEMUANYA DI MIKROSS

"MURAHNYA......MEMANG BERBALOI. 
KALAU BEGITU TUNGGU APA LAGI, HUBUNGI SEKARANG +6012 4839622

Soalan dan Jawapan mengenainya:

S: Adakah agen perlu menyimpan stok apabila mendapat kedai online daripada MIKROSS?
J: Tak perlu menyimpan apa-apa stok. Jika ada pesanan produk drpd pelanggan, egen boleh terus membuat pesanan dan barang boleh dihantar terus ke destinasi agen atau pembeli. Agen perlu caj kos penghantaran kepada pembeli.

S: Kepada siapa sepatutnya egen memesan/order produk?
J: Jika produk daripada Syarikat Dream Belleza Sdn Bhd, anda perlu menghubungi Master Agent dinegeri anda sama juga dengan produk-produk dari syarikat lain.

S: Jika egen memiliki produknya sendiri, adakah egen boleh mempamerkan di kedai onlinenya itu?
J: Boleh! Egen boleh menambah apa-apa produk yang disukainya mengikut ketegori tetapi dengan syarat, jangan mempamerkan barang curi, peralatan seks, cd cetak rompak, produk-produk kesihatan yg tidak diluluskan oleh KKM atau sebarang benda yang menyalahi undang-undang negara.

S: Berapakah keuntungan egen dalam perniagaannya.
J: Keuntungan egen: 
Jualan produk dalam senarai MIKROSS = 20%
Sign Up untuk Kedai Online baru = RM300

Bolehkah egen memilih nama untuk kedai onlinenya?
J: Sudah tentu boleh! Sebab kedai online itu kepunyaannya sendiri cuma diatas tapak(server) MIKROSS sahaja.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK