ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Friday, July 2, 2010

TESTIMONIA SEORANG WANITA TIDAK MENCAPAI ORGASM SELAMA HAMPIR 5 TAHUN DAN MERANA DALAM DIAM. MESTI BACA!


Ini adalah testimonia yang terbaru dan apabila saya terima email dari Puan Adilla(bukan nama sebenar), terkaku saya buat seketika kerana testimonia ini sangat menyentuh perasaan saya. Bayangkan...jika ianya berlaku pada diri kita, tak tahu samada kita sekuat Puan Adilla atau tidak.

"Allah SWT memberi kekuatan kepada hambanya sebelum menduga mereka."

Saya berusia 42 tahun dan telah mengamalkan Neibac5 dan Beautisleep selama 2 bulan lebih.

Saya sangat syukur kerna Allah mempertemukan dgn Rosssafinahor blog semasa pencarian dlm internet. Saya bermasalah apabila bersama suami, sukar diransang dan sukar untuk kecapi orgasm. Saya pernah kebeberapa kali bertemu pakar tanpa pengetahuan suami utk memeriksa masalah yg saya hadapi tetapi kata doc saya normal. Cuma stress dan tidak cukup tidur.

Suami saya tidak ketahuinya dan saya berpura-pura mencapai orgasm utk menjaga hatinya. Suami saya tidak pernah kurang melayan saya dan masalah ini adalah daripada saya sendiri. Hampir 5 tahun saya menderita secara diam, tetapi setelah saya mengambil beautisleep selama 2 bulan...sya mula rasa kelainannya apabila bersama suami. Bila disentuh suami, saya jadi excited dan mengharap saya akan mencapai orgasm. Kalau dulu...buat utk puaskan suami(tanggungjawab isteri kan).

Pada mlm world cup mula menggegarkan dunia....itulah hari yang tidak akan saya lupakan. Pada malam itu seluruh tubuh saya menggeletar semula, wah!!! saya mencapai orgasm. Saya berasa sangat gembira dan akan terus mengamalkan produk beautisleep untuk menjaga kesihatan saya..Saya dan suami menggunakan Neibac5 apabila kami ingin bersama. Rasa cukup selesa dan menjadikan kulit kemaluan saya lembut dan licin. Manakala kesan terhadap suami saya pula, alat sulitnya kelihatan shining pinky.hehehe...honest fr my heart.

Sebelum saya email kepada Puan Ross, saya telah 4 kali mencapai orgasm. Saya ingin berkongsi dengan semua wanita yang merana dengan masalah seksual ini, cubalah beautisleep....jangan berputus asa.

Puan Adilla
Ipoh, Perak

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK