ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Tuesday, July 12, 2011

JANGAN BERDENGKI DAN BERSIKAP KHIANAT SESAMA MANUSIA. ALLAH SWT MAHA MELIHAT DAN MAHA MENGETAHUI. CUKUPLAH....INSAFLAH WAHAI MANUSIA!!! :-)

Tak habis-habis nak tembak dalam CBOX saya ka. Wahai sahabat dan pelanggan ku yg dihormati, adakah dgn cara kotor ini kita dapat menjatuhkan seseorang? Mmmm...Allah Maha Adil, setiap apa yg kita lakukan ada balasan baik dan buruknya. Kalau nak teruskan, apa saya boleh buatkan, biarlah Allah menentukannya...tunggulah sahaja apa pulak yg nak menimpa. Wallahu'alam.....
Disini saya sertakan IP ADDRESS ug saya dapat dari CONTROL PANEL CBOX. Anda semua boleh lihat sendiri yang sidia ni yg mempunyai penyakit hati cuba menjatuh dan memngatakan produk Protecur100 dan Neibac5 saya tidak bagus dan tidak mendapat kelulusan halal yg sah. Apalah punya manusia boleh merupa dengan berbagai-bagai nama iaitu BALQIS, LIMAH, ZURA dan LINA.

Cheap Sale betullah cara camnikan....!!! Lagi org buat begini, lagi bertambah-tambah rezeki saya. Alhamdulillah Syukur!!!!! ;-)

Sila rujuk CBOX CONTROL PANEL dibawah:
Klik Gambar ni !

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK