ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Monday, April 12, 2010

TESTIMONIA BEAUTISLEEP

Salam Puan Ross, ini testimonia saya.

Beautisleep memang produk yang saya cari-carikan selama ini dan terima kasih banyak-banyak kepada pengedar Beautisleep ini iaitu kawan karib saya sendiri dan kepada syarikat Nuorico.

Sebelum ini saya menghadapi masalah berat badan terutama masalah perut saya, kurang tenaga dan seks saya memang sangat dingin dengan suami saya. Saya mengalami masalah ini sejak melahirkan anak keempat saya yang telah berusia 5 tahun.

Berat saya 69 kg
Umur saya 39 tahun
pinggang saya 46 dan lemak memang tinggi sebab badan saya agak lembik.

Permulaannya, saya makan Beautisleep dan Protecur100 dan sakit seluruh badan tapi diatas nasihat pengedar saya menyuruh saya teruskan produk ini. Saya pun mengikutlah sebab dah belikan. Tetapi selepas 3 hari saya berasa bertenaga dan mula ada konfiden lalu saya pun meberuskan memakan produk-produk ini dengan happy.

Kotak pertama dah habis iaitu selama 1bulan dan sya pun timbang dan mendapati 4 kilo gone. Wow....terlompat-lompatlah saya! Ok, pas tu kotak kedua ni baru saya rasa keinginan seks saya kembali semula dan seluruh bulu roma saya naik apabila disentuh suami sehingga dia pun hairan sebab dah bertahun-tahun tak rasa macam ni.

Habis kotak kedua, saya timbang semula dan mendapati 3.5 kg gona again...saya amat berpuas hati dan sambung kotak ketiga. Pinggang saya kurang 41/2 inci. Saya dah dapat memakai semula baju saya yang disimpan selama 6 tahun yang lalu.

Saya melakukan latihan senaman bersama suami dan mengambil makanan yang sihat untuk rutin harian. Betul kata Puan Ross, kalau bersenam sedikit keputusannya AWESOME!!!

Disini saya nasihatkan kepada semua yang mengambil Beautisleep dan Protecur100 supaya teruskan memakan produk-produk ini dan lakukanlah seperti mana yang dinasihatkan oleh pengedar anda atau Pn Ross.

InsyaAllah anda akan berjaya!

Salmi
Pahang

TESTIMONIA HEBAT...DARI SUAMI ISTERI YANG TINGGAL DISARAWAK.


Apabila saya follow up dengan customer ni setelah 3 hari menggunakan Protecur100 dan Neibac5 untuk masalah keputihan yang agak kronik hingga berubah kehijauan. Saya mendapat kebenaran untuk menulis dan mempamerkan testimonia ini dengat syarat tidak ditulis nama sebenar.Soalan dari saya: Salam Adilla(bukan nama sebenar), apa khabar dan bagaimana keaadaan you selepas 3 hari menggunakan produk Protecur100 dan Neibac5 untuk masalah keputihan yang kronik tu? Harap ia dapat membantu Adilla....


Jawapannya: Salam Ross Safina , Sy dah guna produk tu dan syukur sangat-sangat masalah saya berkurangan, takda keputihan yang teruk macam sebelum ni, bau pun dah banyak kurang. Sedikit lagi saja yang tinggal, maybe dalam seminggu ni hilang terus.

Sya spray Neibac5 juga pada kulit belakang suami, sebab dia ada gatal-gatal pada kulit belakang badannya selama 4 tahun. Pertama kali sya spray, dia rasa panas pada kulit tetapi selepas beberapa jam dia noticed gatal pada kulitnya dah hilang.

Sy akan order lagi produk-produk ini pada masa akan datang. Thank you very much....

Adilla, Sarawak(bukan nama sebenar)

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK