ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Friday, September 20, 2013

TESTIMONI BEAUTISLEEP, JOM BACA APA KATA SEORANG LELAKI BERUSIA 29 TAHUN SETELAH MENGAMALKAN BEAUTISLEEP UNTUK MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN DAN INSOMNIA IAITU SUKAR TIDUR MALAM

BEAUTISLEEP RM260 - 60 Capsules
Kegunaan untuk 2 bulan
Salam Kak Ross,

Utk pengetahuan, saya dah mengamalkan Beautisleep hampir 3 bulan lebih dan amat berpuas hati dgn keberkesanan produk ini. Tujuan utama saya membeli produk ini adalah utk menurunkan berat badan.

Antara 3 produk lain yg saya pernah cuba, Beautisleep saya anggap paling berkesan. 1/2 minggu pertama saya sudah dapat merasakan perubahan pada diri. Saya mendapati setelah mengambil produk ini, berat badan saya berjaya diturunkan selain itu ia juga membuatkan bentuk badan terasa firm dan fit.

Bukan itu shj, sebelum ini saya ada juga masalah tidur tak lena kerana kerja shift yg tak menentu. Agak lama juga masalah ini melanda diri. Akibatnya, bila bangun tidur badan terasa letih, mood juga selalu tidak menentu. Alhamdulillah, memang tidak sangka setelah mengamalkan produk ini, masalah tidur tidak lena yg dialami semakin lama semakin berkurang. Dan walaupun kadang2 tidur sekejap shj, tidur saya lebih lena daripada yg sebelum ini. Diri juga terasa segar setelah bangun selain badan merasa fit.

Setakat ini saya disiplinkan diri kalau boleh ambil 2 kali setiap hari. Sekali saya ambil ketika sedang bekerja dan satu lagi saya ambil ketika hendak tidur.

Utk yg belum mencuba, saya memang recommend produk nie.

Wan, 29 tahun
Kuala Lumpur

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK