ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Tuesday, January 4, 2011

TESTIMONI KEMALUAN SAYA BERBAU DAN MENGELUARKAN CECAIR BERWARNA KEHIJAUAN YANG BERBAU SEPERTI NANAH SERTA MELEKIT (CREAMY)...SYUKUR ALHAMDULILLAH, PROTECUR100 DAN NEIBAC5 MEMBANTU MASALAH SAYA INI


Saya seorang wanita yg  kuat bekerja dan  kurang peka untuk menjaga kesihatan diri. Saya selalu kurang tidur, kurang meminum air dan banyak makan makanan segera. Selepas mendirikan rumahtangga beberapa bulan yg lalu, tiba-tiba saya menghadapi masalah keputihan biasa tetapi masih tidak mahu mencari jalan penyelesaiannya kerana saya fikirkan ia hanya satu perkara biasa bagi wanita yang baru berumahtangga.

Selepas 3 minggu, keputihan saya menjadi semakin teruk, berketul-ketul dan berbau hanyir seperti bau ikan masin. Saya benar-benar PANIK, RISAU dan merasa kurang yakin apabila bersama suami. Puas saya mencari penawar utk merawat masalah ini, antibiotik dan antikulat dari beberapa klinik tidak dapat menghilangkan keputihan saya ini malah selepas mengambil ubat klinik, ia berhenti buat seketika tetapi datang semula dengan lebih teruk lagi.  Suami saya mendapat tahu masalah ini kerana bau busuk itu semakin kuat ditempat sulit saya.  Keputihan saya telah bertukar menjadi kehijauan dan kali ini ia berbau seperti nanah serta kelihatan seperti melekit-lekit (creamy). Kemaluan saya menjadi gatal dan tidak selesa. Saya tidak mahu melakukan hubungan seks bersama suami dan menjadi sangat STRESS dengan keadaan begini. BUNTU dan BINGUNG fikiran saya memikirkannya.

Lalu saya mengadu masalah saya kepada rakan sekerja saya dan ia juga mempunyai masalah begini sebelum ini. Dia menggunakan Protecur100 dan Neibac5 utk merawatnya. Lalu dengan pantas saya membuka blog Kak Ross, baca punya baca... dengan begitu yakin, saya membeli Protecur100 dan Neibac5. Service Kak Ross memang sangat bagus, dalam masa 24 jam sahaja produk-produk itu sampai ke tangan saya. Kredit untuk Kak Ross ye!

Saya terus semburkan Neibac5 pada bahagian sulit saya, pada hari itu juga kegatalan berkurangan dgn banyak sekali. Dalam masa 2 hari pula, kehijauan pun hilang dan tidak berbau lagi. Dalam masa seminggu tiada keputihan lagi dan saya berasa sangat selesa dengan produk-produk ini. Saya juga sangat selesa dan lebih yakin menyembur Neibac5 apabila bersama dengan suami tersayang. Bahagian sulit menjadi sangat lembut dan licin selepas mengamalkan Neibac5. Suami saya juga turut menggunakannya...Sehingga hari ini (selepas 5 bulan bersama Protecur100 dan Neibac5), saya dan suami masih mengamalkan Protecur100 dan Neibac5 walaupun keputihan saya sudah hilang demi untuk menjaga kesihatan dan kebahagiaan bersama.  

Cara pengambilan produk yang saya amalkan ketika masalah kehijauan itu:
  • 4 titik Protecur100 dalam setiap gelas 
  • 5 gelas sehari selama 8 hari
  • Semburkan Neibac5 3 kali sehari 
  • Douche 2 kali sehari dgn Neibac5
TIADA STRESS LAGI UNTUK MASALAH KEPUTIHAN...
Ana
Kuantan, Pahang
BUY NOW!
Photo: Google Search
Copyright Article : Ross Safina Hor (RSHor)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK