ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Saturday, September 4, 2010

PERSIAPAN HARI RAYA LEBIH TENANG DAN CERIA BERSAMA PROTECUR100 DAN NEIBAC5. TERUTAMA MEREKA YANG MEMPUNYAI ANAK-ANAK...Hari Raya Aidilfitri akan menjelang tiba tidak lama lagi...semua kaum muslimin dan muslimat yang menjalankan ibadah puasa akan menyambut hari ini dengan penuh kegembiraan dan kesyukuran.  


Waktu-waktu begini semua kaum-kaum ibu sedang sibuk didapur, menghias rumah, membuat biskut raya, menjahit baju dan shopping yang tak pernah habis.  Manakala ketua rumah kita pula(hubby) sibuk dengan menekan ATM tak henti-henti atau menulis cek untuk perbelanjaan persiapan hari raya.  Tapi dalam dok sibuk-sibuk ni, jangan lupa ZAKAT FITRAH ye...bukan taknak bayar cuma takut terlupa. 


Ehhh...tulis punya tulis, terlintas difikiran tentang Hari Raya Bersama Blogger! Seronok juga ye kalau kita semua dapat buat jamuan hari raya untuk blogger-bloger kat Malaysia ni...pasti menarikkan. Saling berkenal-kenalan dan berkongsi idea atau peluang perniagaan dan sebagainya.  Mungkin dimasa akan datang, kita buatkan jamuan utk semua blogger... ;-)


Pesanan saya kepada semua umat Islam untuk menyambut Hari Lebaran... 
Bawalah Protecur100 dan Neibac5 bersama-sama anda kemana sahaja anda pergi, amalkannya setiap hari supaya anda dan keluarga tersayang berhari raya dalam keadaan sihat(dengan izin Allah SWT). Mencegah itu lebih baik dari merawat...tambah-tambah pula dalam musim hujan begini.  Kanak-kanak pula suka minuman sejuk dan ia akan mendatangkan penyakit kerana ais adalah salah satu tempat pembiakan bakteria dan ia mengandungi beratus ribu kuman bakteria. Cuma dengan memasukkan 1 atau 2 titik didalam minuman mereka(apa saja minuman + ais), insyaAllah...mereka akan sukar utk jatuh sakit atau diserang kuman. Bagi mereka yang tidak sihat pula, ia akan meringankan beban dan rasa kesakitan itu serta akan cepat sembuh. 


Suasana kegembiraan di hari raya akan lebih bermakna jika anda dan orang tersayang sihat dan ceria. Neibac5 pula dapat disembur kepada mereka yang tidak sihat, kemalangan, luka, makanan tidak bersih, menjaga anggota tubuh seperti tangan anda apabila melawat pesakit dihospital secara sentuhan dengan objek-objek dihospital, selepas ketandas awam dan berbagai-bagai lagi kegunaannya.


Kesihatan yang baik adalah sesuatu yang sangat bernilai dan tidak dapat dibeli dengan wang ringgit.  Dengan itu, mencegah penyakit adalah tindakan yang sangat bijak daripada merawatnya.  Neibac5 dan Protecur100 diibaratkan sebagai pengawal tubuh anda daripada diserang kuman-kuman penyakit yang ganas itu.


Buat pesanan segera!
Click Here and Buy Now! 
Produk akan dihantar terus didepan pintu rumah anda atau ke kampung halaman anda!

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
DAN BERHATI-HATI DIJALANRAYA KETIKA MEMANDU...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK