ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Wednesday, March 31, 2010

TIDAK ADA KEINGINAN ATAU NAFSU UNTUK MELAKUKAN HUBUNGAN SEKSUAL? BEAUTISLEEP ADALAH PENYELAMAT ANDA . BEAUTISLEEP SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA.

Soalan dibawah adalah sangat popular dan sering diajukan kepada saya oleh kaum wanita apabila berbincang tentang topik hubungan seksual.

Apakah faktor-faktor menyebabkan saya kurang berminat untuk melakukan hubungan seks (making love)?

Perasaan untuk melakukan hubungan seks, juga disebut sebagai nafsu seksual, reaksi emosional dan fizikal kepada stimulasi erotis tertentu. Contoh reaksi fizikal seperti ereksi zakar(mengeras) bagi kaum lelaki atau vagina terasa basah untuk kaum wanita. Ia boleh jadi satu tekanan atau dinilaikan secara positif. "BEAUTISLEEP adalah perangsang semulajadi untuk menaikkan nafsu seksual anda."
Nafsu untuk seks mungkin terbangkit selepas bercumbu/bercium dengan penuh semangat, membelai mesra tubuh atau menyentuh alat kelamin dengan cara tertentu. Kegairahan seksual boleh juga dirasai dari sudut yang lain, misalnya, dari gaya yang menggoda, bentuk badan yang seksi, status seseorang dan sebagainya. "BEAUTISLEEP dapat membantu anda memperolehi bentuk badan yang seksi dan mengembalikan rangsangan yang telah pudar."
Semakin lama sesuatu perhubungan itu, semakin banyak perkara lain yang akan menarik daya tarikan seksual, misalnya jika seseorang memberi anda cukup perhatian, pertolongan, keselesaan, ketenangan dan sebagainya.

Jika masalah ini dilihat daripada fizikal, psikologi dan perspektif sosial, ia akan berkait rapat dengan sistem tubuh badan seseorang. Untuk merasai keinginan melakukan hubungan seksual, ia sudah semestinya mempunyai rangsangan fizikal; ini memerlukan hormon tertentu dan sentuhan yang tepat. Gangguan hormonal, ubat-ubatan tertentu dan tekanan jiwa boleh menjejaskan rangsangan ini. Jadi, amatlah penting untuk memantau kemungkinan penyebab masalah dan merawatnya. "Rawatan yang terbaik dan semulajadi ada disini iaitu BEAUTISLEEP."
Faktor psikologi juga memainkan peranan yang sangat penting. Rangsangan itu yang akan mendorong keinginan untuk melakukan hubungan seksual: melihat pasangan anda sangat menarik dan menawan, stimulasi erotis, berfantasi tentang hubungan seksual dan rasai dengan mendalam kasih sayang serta bayangkan kenikmatan seksual itu. "BEAUTISLEEP membantu anda berfikir lebih positif dan tenang."
Faktor-faktor yang menghalang rangsangan psikologi ini adalah: memandang pasangan anda tidak menarik, berfikiran negatif tentang perhubungan seksual, mengingati/berfantasi yang tidak menyenangkan tentang hubungan seksual, emosi negatif, stress dan ketakutan. "BEAUTISLEEP membantu anda mengawal stress dan gangguan perasaan."
Berfikir seperti: "Keinginan seks datang secara spontan", "hubungan seksual membuat pasangan lebih intim" dan "jika anda tidak ingin melakukan hubungan seks, anda tidak normal" akan memainkan peranan dalam membantu masalah ini.

Kehidupan sosial boleh menyebabkan masalah di antara pasangan. Masalah komunikasi (satu mau tidur, yang satu lagi merasa disingkir) boleh memainkan peranan negatif.
Mungkin ada juga yang salah seorang dari pasangan ingin menunjukkan kuasa. "BEAUTISLEEP adalah NEUROTRANSMITTER, ia membantu mengembalikan deria rasa(berdiri seluruh bulu roma) yang amat hebat apabila disentuh oleh pasangan tersayang walaupun dalam keletihan."

Inilah diantara beberapa aspek yang perlu diambil berat oleh pasangan suami isteri. "Cubalah BEAUTISLEEP untuk kebahagiaan bersama."REMEMBER THIS TIPS,
*YOU MUST ALWAYS BE AN ATTRACTIVE PERSON TO YOUR PARTNER NO MATTER WHAT/WHERE/WHO/WHEN/HOW*

Copyright RSHor

Photos : Google Search

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK