ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Saturday, April 4, 2009

30 TAHUN SENGSARA PENYAKIT GAUT - NEIBAC 5 MENGEMBALIKAN SEMANGAT SAYA


Nama : Majinoon / 60 tahun
Menetap: Penang / Berkahwin


Penyakit GAUT ini sudah menghantui hidup saya selama 30 tahun. Saya sudah berusaha berbagai-bagai cara untuk memulihkannya tetapi mengecewakan. Duit saya dah banyak habis. Saya hampir putus asa dan bergantung dengan memakan ubat tahan sakit sahaja. Kaki kiri saya tak boleh pijak ke tanah jadi saya terpaksa mengheretkannya dan berjalan seperti tempang. Kedua-dea belah tangan, siku dan kaki(buku lali) saya membengkak seperti bola tennis. Ia amat menyakitkan dan membuatkan saya menjadi pemarah, lemah @ letih dan sensitif.Apabila saya mula mencuba NEIBAC 5 daripada SYARIKAT NUORICO, sakit yang saya alami selama ini berkurangan dari masa ke semasa dan saya dapat tidur dgn nyenyak. Selepas lebih kurang 1 minggu menggunakannya saya mendapati bonjolan-bonjolan itu menjadi lembut sedangkan selalunya keras macam batu dan tidak boleh disentuh kerana amat menyakitkan. Kini saya boleh memukul bonjolan itu tanpa rasa sakit. Bonjolan dibahagian buku lali saya meletup(POP...) dan pecah lalu keluar sejenis benda yang nampak seperti kristal @ beras yang sudah dikisar.(Urit Acid yang berkumpul)
Lebih kurang 95% urit acid itu telah keluar dan tiada lagi bonjolan ditempat itu. Tetapi dibahagian lain pula tidak pecah seperti itu tetapi ia mengecil dari masa ke semasa dan menjadi lembut. Lihat seperti gambar dibawah ini.

Bonjolan ditangan saya semakin hilang dan tidak sakit lagi.

ALHAMDULILLAH..!
Sekarang saya tidak tempang lagi dan enjoy kehidupan saya dengan isteri yang tersayang. Badan saya tidak lagi sakit-sakit seperti dulu, kuat tenaga zahir dan batin, perniagaan pulut ayam saya pun bertambah baik.

Produk ini memang hebat dan sangat bagus. Isteri saya juga turut menggunakannya untuk menjaga kesihatan dan kecantikannya. Nanti baca cerita isteri saya dalam pos akan datang. Saya syorkan kepada semua kawan-kawan, cubalah produk ini hanya dengan harga RM69 sahaja.

Stall saya yang bertempat di Taman Tun Sardon, Gelugor, Penang.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK