ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Wednesday, March 3, 2010

TESTIMONIA PROTECUR100 DAN NEIBAC5 DARIPADA PELANGGAN DARI SEBERANG PERAI, PENANG.

Ann(bukan nama sebenar)
Seberang Perai, Penang

Terima kasih kpd Allah SWT yg telah memberi jalan menemukan saya dgn produk-produk semulajadi ini.

Sebelum ni saya memang mengalami keputihan yang amat teruk sehingga mengakibatkan kemaluan saya tersangatlah gatal seperti digigit semut beribu ekor. Makan ubat klinik atau farmasi, ok la sikit tetapi lepas 2 atau 3 hari datang semula.

Setelah saya mengamalkan Protecur100 dan Neibac5, saya berasa sungguh selesa dan masalah keputihan tidak lagi menganggu diri saya. Kini saya lebih yakin apabila bersama dengan suami tidak lagi susah hati seperti dulu.

Kulit kemaluan saya pun terasa sangat lembut dan tidak gatal lagi. Saya juga menggunakan Protecur100 ini dalam minuman anak-anak saya apabila mereka ke sekolah. Alhamdulillah...ternyata benda semulajadi kurniaan Allah SWT sungguh besar nikmatnya.
------------------

Terima kasih Ann dan nantikan hadiah misteri daripada Syarikat Dream Belleza terus ke pintu rumah anda.

"Testimonia ini adalah kisah benar dari pelanggan-pelanggan kami dan ayat-ayatnya disusun semula supaya menjadikannya lebih kemas dan mudah dibaca" - RSI

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK