ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Thursday, September 12, 2013

TESTIMONI IBU BERANAK TUJUH DAN ANAK DARANYA DENGAN PRODUK BEAUTISLEEP, PROTECUR100 DAN NEIBAC5

Assalamualaikum...
Semoga ALLAH SWT merahmati dan memudahkan segala urusan kita didunia dan akhirat.
 
Apa kata pelanggan yg telah mengamalkan produk-produk keluaran syarikat saya. Jom baca..!
Beautisleep, Protecur100 dan Neibac5 adalah produk TERBAIK yg perlu diamalkan oleh setiap keluarga. Produk dari sumber semulajadi dan tidak mengandungi kesan sampingan bahaya.

Saya Hafshah, bersama anak sulung saya seperti dlm gambar dibawah telah mengamalkan satu persatu produk ini sejak tahun 2005. Anak remaja saya ini bermasalah hormon tidak seimbang(period tidak teratur). Mood dan berat badannya selalu terganggu dan saya telah memberikannya Beautisleep sejak 3 tahun yg lalu. Dia akan mengambil 1 biji utk 2 minggu jika hormonnya terganggu. Dlm masa pengambilan itu, periodnya akan normal semula sehingga beberapa ke bulan. Jika ia terganggu semula, dia akan mengambilnya semula. Sekarang hormonnya lebih stabil dari dahulu dan keserian kulitnya sangat ketara serta kelihatan lebih ceria. Saya juga mengamalkan Protecur100 dan Neibac5 kpd anak-anak saya yg lain sebagai supplement utk kesihatan mereka.

Saya baru sahaja melahirkan seorang lagi anak lelaki 2 minggu yg lalu. Saya hanya mengamalkan
produk Beautisleep, Protecur100 dan Neibac5 ketika berpantang sejak melahirkan anak yg ke-4 lagi sehinggalah sekarang. Ia amat baik utk merawat semula sel-sel tubuh yg telah rosak dan terganggu akibat melahirkan anak. Otot-otot dalam tubuh saya termasuk bahagian sulit wanita juga menjadi mantap dan kuat semula. Bagus utk membantu mengurangkan berat badan dan merampingkan tubuh wanita selepas bersalin. Selain itu produk-produk ini juga membantu mengurangkan tekanan atau kemurungan perasaan ketika berpantang(mengelakkan drpd meriyan). Minda dan sistem tubuh berfungsi dgn baik, sihat dan berfikiran lebih positif.

Anda juga boleh mengamalkan Neibac5 kpd bayi utk mengelakkan sebarang jangkitan kulit, menjaga kehalusan dan kebersihan kulit. Protecur100 mempunyai anti oksida yg tinggi dan kaya dgn vitamin C. Menaikkan tahap antibodi dan menguatkan pertahanan tubuh dari jangkitan bakteria perosak.

Anda akan merasai sendiri segala kebaikan yg ada dlm produk-produk ini setelah mengamalkannya. Saya telah merasai sendiri kelebihan dr pengambilan produk-produk ini. Mesti Try!

Hafshah Johari, 
Penang / Kelantan

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK