ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Monday, April 20, 2009

CERITA SEORANG WANITA YANG MENDERITA JANGKITAN KULAT(CANDIDA ALBICANS) DAN BAGAIMANA PROTECUR-100 MEMBANTUNYA.

Candida Albicans
Saya seorang suri rumah, berumur29 tahun mempunyai 1 anak lelaki dan menetap diPulau Pinang ingin berkongsi pengalaman saya apabila dijangkiti Candida Albicans.

Saya ada mengalami keputihan sebelum ini dan ia sangat memalukan saya apabila hendak bersetubuh dengan suami saya.

Keputihan dan cecair berbau busuk banyak keluar dari vagina saya.

Ada beberapa kali saya tidak dapat berdiri dan berjalan kerana terlalu banyak jangkitan kulat dan banyak cecair busuk keluar melalui vagina saya.

Seperti biasa suami membawa saya ke klinik dimana saya sangat dikenali disitu kerana terlalu kerap dijangkiti fungus ini.

Apabila doktor melihat saya, dia sudah tahu masalahnya kerana saya selalu ke klinik berkenaan masalah ini.

Doktor mengarahkan saya memasuki anti-biotik yang berbentuk segitiga(diameter-lebih kurang 1cm persegi) kedalam vagina saya.

Ia amat menyakitkan dan membuatkan saya tidak selesa.

Selepas itu masalah saya akan berkurangan tapi hanya untuk seketika sahaja selepas beberapa hari saya dijangkiti semula.

Apabila saya diperkenalkan dgn produk semulajadi PROTECUR-100 daripada Miss Ross, 4 bulan yang lalu, Alhamdullillah Syukur dengan izin Allah saya tidak lagi menghadapi masalah itu sehingga hari ini.

Saya mencampurkan 1 titik (1 drop to good health) kali ke dalam air minuman saya setiap kali saya hendak minum. Apa-apa air pun boleh dicampurkan dengan Protecur-100 ini. Sekurang-kurangnya pun 4 kali sehari saya minum air + Protecur-100.

Saya tidak lagi jangkiti kulat yang dipanggil Candida Albicans itu dan hubungan saya dgn suami menjadi semakin intim dan mesra. Ia mengembalikan semula keyakinan diri saya terutama apabila bersama dengan suami tercinta.

Kepada yang menghadapi masalah ini boleh cuba produk Protecur-100 yang saya gunakan sehingga hari ini.

Saya bukan nak mempromosikan produk ini tetapi cuma nak membantu kaum wanita yang menderita dgn masalah Kulat Candida Albicans ini.

Hubungilah pengedar dikawasan anda untuk mendapatkan sebotol Protecur-100 ini dengan hanya RM38 sahaja. Atau hubungi Dream Belleza Sdn Bhd: +6012 4102368
Master Agents Dan Distributers diperlukan diseluruh Negara!
Jangan lepaskan Peluang Perniagaan yang dapat mengubah gaya hidup anda.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK