ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Wednesday, April 24, 2013

TESTIMONI - MALU KEPADA SUAMI DENGAN BENTUK TUBUH YANG GEMPAL. BENARKAH BEAUTISLEEP DAN PROTECUR100 DAPAT MEMBANTU? SAKSIKAN...


Saya adalah seorang ibu kepada 4 orang anak dan sudah semestinya bentuk tubuh menjadi out of shape sehingga saya malu Kepada suami kerana dia masih lagi tegap dan kurus. Saya juga cuba menjauhkan diri daripada orang yg saya kenal ketika saya masih kurus dahulu.

Saya rasa tidak selesa apabila mereka melihat saya dan terus memberi komen yg negatif terhadap penampilan saya. berbagai-bagai cara dan produk telah saya cuba tapi semuanya tidak bertahan lama kerana cara diet itu selalu menimbulkan masalah saya dgn suami.

 Saya selalu baca posting Kak Ross mengenai rahsia penjagaan tubuh, sehinggalah suatu hari saya menghubungi Kak Ross utk mengambil pakej menurunkan berat badan. Segalanya seperti mimpi, hampir 3 bulan saya mengikut nasihat dan mengamalkan diet yg Kak Ross sarankan.

Saya begitu bersemangat dan yakin dgn apa yg diajarkan kepada saya dan kini saya telah berjaya menurunkan sebanyak 9 kilo. Bukan itu sahaja bentuk tubuh tidak kelihatan lembik malah mantap.

Sesiapa yg inginkan bentuk tubuh yg seksi dan menawan, hubungi Kak Ross segera. 

Terima kasih 
Shida Ahmad

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK