ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Monday, April 12, 2010

TESTIMONIA BEAUTISLEEP

Salam Puan Ross, ini testimonia saya.

Beautisleep memang produk yang saya cari-carikan selama ini dan terima kasih banyak-banyak kepada pengedar Beautisleep ini iaitu kawan karib saya sendiri dan kepada syarikat Nuorico.

Sebelum ini saya menghadapi masalah berat badan terutama masalah perut saya, kurang tenaga dan seks saya memang sangat dingin dengan suami saya. Saya mengalami masalah ini sejak melahirkan anak keempat saya yang telah berusia 5 tahun.

Berat saya 69 kg
Umur saya 39 tahun
pinggang saya 46 dan lemak memang tinggi sebab badan saya agak lembik.

Permulaannya, saya makan Beautisleep dan Protecur100 dan sakit seluruh badan tapi diatas nasihat pengedar saya menyuruh saya teruskan produk ini. Saya pun mengikutlah sebab dah belikan. Tetapi selepas 3 hari saya berasa bertenaga dan mula ada konfiden lalu saya pun meberuskan memakan produk-produk ini dengan happy.

Kotak pertama dah habis iaitu selama 1bulan dan sya pun timbang dan mendapati 4 kilo gone. Wow....terlompat-lompatlah saya! Ok, pas tu kotak kedua ni baru saya rasa keinginan seks saya kembali semula dan seluruh bulu roma saya naik apabila disentuh suami sehingga dia pun hairan sebab dah bertahun-tahun tak rasa macam ni.

Habis kotak kedua, saya timbang semula dan mendapati 3.5 kg gona again...saya amat berpuas hati dan sambung kotak ketiga. Pinggang saya kurang 41/2 inci. Saya dah dapat memakai semula baju saya yang disimpan selama 6 tahun yang lalu.

Saya melakukan latihan senaman bersama suami dan mengambil makanan yang sihat untuk rutin harian. Betul kata Puan Ross, kalau bersenam sedikit keputusannya AWESOME!!!

Disini saya nasihatkan kepada semua yang mengambil Beautisleep dan Protecur100 supaya teruskan memakan produk-produk ini dan lakukanlah seperti mana yang dinasihatkan oleh pengedar anda atau Pn Ross.

InsyaAllah anda akan berjaya!

Salmi
Pahang

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK