ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Wednesday, September 29, 2010

TESTIMONI TERBARU, PRODUK BEAUTISLEEP, PROTECUR100 DAN NEIBAC5 MENGEMBALIKAN SEMANGAT DAN KECERIAAN DALAM HIDUPKU. SYUKUR KEPADA ALLAH SWT YANG MAHA BERKUASA LAGI MAHA PENGASIH KERANA MEMBERI PENAWAR INI.

Semalam...saya mendapat email dari seorang ibu tunggal yang sangat peramah, bijak dan rajin bekerja.  Dia membesarkan anak-anaknya dengan menjual berbagai-bagai kuih-muih dipasar selepas berhenti bekerja dari sebuah Bank dikawasan Seberang Jaya, Pulau Pinang.  Jom kita baca apa kata Kak Ton selepas 2 bulan lebih mengambil produk Beautisleep, Protecur100 dan Neibac5.
Produk-produk ini hanyalah sebagai penawar...
tetapi Penyembuhnya adalah Allah SWT.

1 set untuk 2 bulan 
"Salam Puan Ross...
Berbanyaklah terima kasih kerna kenalkan Kak Ton dengan produk-produk tu.  Sakit pinggang yang kronik dan sembelit Kak Ton dah kurang banyak sangat dan senang sikit nak berniaga kuih pagi-pagi kat pasar. Maklumlah...ibu tunggal kena cari rezeki sendiri walaupun badan sakit macam nak mati. Tapi, tiap-tiap pagi, Kak Ton rasa cukup cergas, tidur pun sedap dan paling best, hari-hari Kak Ton buang air besar. Berat kak Ton turun 4 kg selama 2 bulan walaupun Kak Ton tak bersenam dan makan seperti biasa. Cuma pengambilan gula tu, Kak Ton kurangkan seperti Puan Ross nasihatkan. Haid untuk bulan kedua agak banyak dan lebih 2 hari dari biasa.  Alhamdulillah..! Allah Maha Besar Lagi Maha Penyayang...setiap yang berlaku ada hikmahnya. Setiap penyakit ada penawarnya...  


Kak Ton bersyukur sangat dan seronok nak buat  kerja.  Hari Raya kali ini memang meriah sikit sebab penyakit Kak Ton ni dah baaanyak kurang. Jadi senang dan bersemangatlah nak buat ketupat, rendang, biskut raya dan sebagainya.  Tambah pula, anak Kak Ton dah nak bersalin(tunggu hari), Kak Ton dah suruh dia beli satu set produk terbaik untuk wanita bersalin tu.


Ini dia yang Kak Ton Nak order:
Kak Ton Nak order 3 kotak Beautisleep, 4 botol Protecur100 dan Neibac5. Bukannya untuk anak Kak Ton saja tapi kawan-kawan kat pasar tu pun nak beli, jadi Kak Ton tolong belikan...Kami semua ni dalam usia 40-an, jadi enjin dan mula dok karat, sakit sana...sakit sini!  


Terima kasih Puan Ross, harap Allah SWT memberi rezeki yang berkat untuk Syarikat Puan Ross dan suami."

Kak Ton 
Seberang Jaya
Penang

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK