ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Monday, April 19, 2010

TESTIMONIA DARI SEORANG POLIS WANITA BERSAMA PRODUK BEAUTISLEEP, PROTECUR100 DAN PROGRAM DOTHEMIKROSS.


Salam semua...
Sebagai seorang Pegawai Polis, saya memang sangat sibuk dan waktu kerja juga tidak menentu. Tidur pun tak cukup dan waktu makan pun tak menentu. Jadi wajah saya kelihatan sebam, letih dan berat badan asyik naik saja. Kurang makan pun naik kalau betul-betul makan, jadi belonlah saya.

Period saya pun tak menentu, seks dengan suami....aduh!!! Kalau boleh nak elak dari melakukan seks, memang tak ada rasa dan nikmat seperti dahulu sebabnya saya sendiri bukannya suami ye...dia ok saja.

Mood seksi memang ZERO dan pakaian pun macam lelaki. Takdak mood untuk bersolek macam dulu-dulu. Kadang-kadang saya fikirkan, inikah kehidupan setelah berumah tangga dan beranak pinak. Boringggnya!

Tak mungkin juga sebab kehidupan kakak-kakak saya very interesting tambahan lagi yang dok makan Beautisleep ni. Dah hampir 2 tahun kakak saya ambil Beautisleep tapi saya ni jenis susah nak percaya produk-produk macam ni. Sebab tu baru 3bulan ni sahaja saya mencubanya....tapi berbaloilah, kalau saya tahu keberkesanannya sungguh menakjubkan untuk diri saya, dari dulu lagi saya ambil produk ni. Ni sound kesallah ni tapi Kak Ross cakap saya tak terlambat lagi.....itulah ayat powernya untuk saya.

Ringkaskanlah....melalut panjang-panjang pulak. nanti nak pergi kerja pulak.
  1. Muka memang dah berseri-seri sampai semua polis-polis pun menegur.
  2. Darah haid datang 2 bulan berturut-turut dengan banyaknya, rasa lega sangat.
  3. Perut dah tak kembung angin lagi.
  4. Berat badan dah menurun 9kg selama 3 bulan dengan Fat Fighter Program.
  5. Yang bestnya..jadi galak semula dan mula membeli baju yang feminin dan membeli alat solek sampai suami punya kad kredit naik melambung. Tapi no complaint sbb dia memang dah lama rindukan saya berubah seperti dahulu(10tahun dulu).
  6. Memang perasaan seksi tu membuak-buak naik apatak lagi kalau dengar lagu-lagu LATINO yang Ms Ross suruh menari tu. Mulalah nak cari suami tersayang. sondol-sondol pun jadilah...feeling nak bermanja-manja.
  7. Badan bertambah solid dan mantap.
  8. Apa lagi ehhh...memang senang bangun walaupun tak cukup tidur dan bertenaga.
  9. Mood ditempat kerja pun dah lain...ceria, xngantuk dan kerja pun berkualiti.
  10. Kehidupan saya dan kemesraan kekeluargaan memang berubah serta terasa seperti pulih dari sesuatu penyakit yang amat menakutkan. Nasib baik saya tidak g-up dengan perasaan mati saya dulu.

Kak Ross! Nanti lain kali saya crita lagi. Nak pi kerja dah ni. Terima kasih... Kak Ross banyak bantu saya. Insyaallah, saya tak akan lupakan akak.

Polis Wanita
Penang.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK