ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Sunday, June 7, 2009

RAHSIA ABANG CHEF (ZAM) DENGAN BAPAK MERTUANYA MENGIDAP PENYAKIT GAUT...Saya membeli Neibac5 ini daripada sahabat saya. Pada mulanya saya beli untuk menolong kawan saya sahaja.

Selepas menggunakannya sepertimana yang diarahkan oleh sahabat saya tu, saya mendapati Neibac5 ini bukan sebarang produk yang sudah banyak dipasaran tapi ia adalah satu anugerah yang istimewa oleh Allah SWT kepada hambanya.

Sumbernya 100% daripada esktrak buah citrus dan tidak mengandungi campuran bahan-bahan lain.

Ok, ceritanya macam ni,

Bapak mertua saya mengidap penyakit GAUT sudah bertahun-tahun lamanya. Dia hanya bergantung pada ubat doktor sahaja iaitu ubat penahan sakit. Kalau dia diserang GAUT, memang teruklah, sampai tak boleh jalan. Satu lagi, bapak mertua saya tidak akan percaya pada produk-produk alternatif yang ada dipasaran.

Pada satu hari, saya mendapati dia diserang GAUT lalu saya menyemburkan Neibac5 ini ke dalam minumannya tanpa pengetahuannya. Selalunya dia akan mengarahkan kami untuk membawanya ke klinik apabila berasa sakit, tetapi kali ini dia cool...saja.

Selepas dua hari dia minum air yang disemburkan dgn Neibac5, Alhamdulillah...! Kesakitannya hilang tanpa mengambil ubat penahan sakit. Kebetulan pada pagi itu saya terserempak dgnnya diruang tamu rumah kami lalu...

  • Saya pun bertanya kepadanya, "hai bapak, kaki bapak tu tak sakit ka...sakit GAUT bapak dah hilang ka...? Nak pi mana naik motor ni?"

  • Lalu dia menjawab "Bapak dah ok, pasai tu la boleh naik motor ni. Tapi...hairan jugak kali ni, sakit bapak hilang dgn sendiri tanpa makan ubat pun. Kalau tidak seminggu pun belum tentu boleh naik motor." katanya dengan riak muka yang agak keliru, happy dan lega.

Hati saya tergelak juga bila mendengarnya tapi saya tidak boleh memberitahunya lagi kerana dia tidak percaya dan tidak akan mengambil apa-apa produk alternatif yang ada di pasaran.

Hari demi hari berlalu, bapak mertua saya menjadi hairan dgn dirinya sendiri. Sehingga ke hari ini dia tidak lagi diserang penyakit yang ditakutinya itu(GAUT) . Minumannya sentiasa disembur Neibac5 kecuali kalau dia minum diluar dgn kawan-kawannya.

Saya akan memberitahu kepada bapak mertua saya tentang Neibac5 ni dalam masa sebulan atau 2 bulan lagi. (biasala...orang tua-tua makan garam lebih banyak dari kita, jadi kita yang muda ni selalunya kena merendah diri sikit la sebagai tanda penghormatan...barulah boleh mesra dgn mereka.)

Itu baru cerita tentang bapak mertua saya dan saya akan berkongsi cerita saya dengan anda semua pada masa akan datang.

Neibac5 memang bagus dan anda semua mesti mencubanya...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK