ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Tuesday, May 5, 2009

CERITA SEORANG IBU YANG BERUSIA 62 TAHUN SELEPAS MENGGUNAKAN NEIBAC5.

Saya adalah pengguna setia NEIBAC5 kerana produk ini sangat selamat digunakan dan membantu dalam menjalani kehidupan seharian saya. Saya menghadapi sakit lutut dan sakit radang sendi selama 17 tahun. Kulit muka saya juga agak kusam dan gelap.

Setelah saya mencuba sebanyak 3 botol produk NEIBAC5 ini, ALHAMDULILLAH saya dapat berjalan tanpa merasa sakit dibahagian lutut dan tidak lagi menghadapi sakit radang sendi. Saya juga lebih bertenaga dan sembelit juga hilang.
Kalau dulu saya duduk terlalu lama, saya susah hendak bangun apatah lagi berjalan kerana lutut dan sendi-sendi saya amat sakit. Tapi kini tidak saya boleh bangun dan terus berjalan tanpa sebarang keluhan.

Selepas pulih dari penyakit yang agak sebati dengan diri saya ini barulah saya ada keinginan untuk menyemburnya diwajah saya.

Sungguh tak disangka kulit wajah saya kelihatan berseri, cerah dah tegang. ALHAMDULILLAH SYUKUR sekali lagi kepada ALLAH SWT yang mencipta penawar semulajadi seperti ini kepada hamba-hambanya. AMEEN...

Saya hendak membantu rakan-rakan yang sebaya dengan saya dengan cara menyebarkan cerita saya ini. Mudah-mudahan ALLAH SWT membantu kita dalam menangani masalah kesihatan diri kita.

Saya menyeru dan mensyorkan kepada semua anak-anak yang hendak menyambut HARI IBU pada kali ini, belilah sebotol NEIBAC5 sebagai hadiah istimewa buat mereka. Kerana apabila badan tidak sihat, hati tidak akan seronok.
Begitulah perasan saya sebelum kehadiran NEIBAC5.
SELAMAT MENYAMBUT HARI IBU DAN HARGAILAH MEREKA SEMENTARA MEREKA MASIH ADA.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK