ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Wednesday, April 22, 2009

MENCEGAH RADANG TONSIL DIKALANGAN KANAK-KANAK. AMALKAN MENGGUNAKAN NEIBAC 5 UNTUK MENCEGAHNYA.

Beginilah rupa tonsil yang dijangkiti.


Tonsilitis boleh disebabkan oleh jangkitan virus ataupun jangkitan bakteria di dalam tekak.

Jangkitan bakteria seperti streptococcus boleh menyebabkan tonsil bengkak dan bernanah.

Radang tonsil seperti dalam gambar diatas biasanya berlaku di dalam umur 3 tahun ke atas.

Kanak-kanak berumur 2 tahun ke bawah biasanya jarang terkena tonsil ini walaupun tidak terkecuali.

Paling kerap adalah berumur di dalam lingkungan 5-15 tahun.


Kami selalu demam dan sakit kepala disebabkan radang tonsil sebelum ini. Setelah menggunakan Neibac5, kami tidak mudah dijangkiti bakteria itu lagi dan apabila kami mula berasa dijangkiti, dengan cepatnya kami akan menyembur Neibac5 terus ke tekak kami dan minum lebih banyak air yang disembur Neibac5. Kami tidak perlu menjalani pembedahan tonsil lagi kerana dapat mengawalnya daripada membengkak seperli guli yang keras.

Alhamdulillah Syukur kepada Allah SWT dan Terima Kasih Mama...dan Neibac5.

Pengidap radang tonsil akan mendapat demam kuat, sakit kepala, sakit tekak, letih, tiada selera makan,mulut berbau busuk, susah hendak menelan makanan dan berbagai-bagai lagi.

Radang tekak ini berlaku disebabkan oleh ketahanan badan yang lemah.

Neibac5 boleh membantu dalam menguatkankan sistem pertahanan badan manusia dan sekaligus membunuh bakteria streptococcus yang menjadi punca penyakit tekak bernanah ini.(tonsilitis)

Dengan adanya Neibac5 didalam pasaran, pesakit yang mudah dihinggapi radang tonsil ini dapat mengawal atau mengelak daripada dijangkiti bakteria itu dengan lebih kerap dan mudah.

Cara ini adalah lebih baik dan selamat daripada selalu mengambil ubat-ubatan dan antibiotik kerana ia akan memberi banyak kesan sampingan yang tidak baik terutama sekali bagi kanak-kanak yang sedang membesar.

"MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT"

Bagi semua ibubapa yang ada anak-anak menghadapi masalah ini, boleh dapatkan produk semulajadi ini dengan menghubungi Syarikat Nuorico Sdn Bhd:
+6012 4102368
Website: www.neibac.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK