ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Friday, June 4, 2010

ISU PANAS - BENARKAH SITI NURHALIZA GEMUK? TENGOK GAMBARNYA DI SINI....SURPRISE!


BEGINILAH RUPA SITI NURHALIZA APABILA DIA MENDERA KECANTIKANNYA. LEMAK ADALAH SESUATU YANG BAIK DAN DIPERLUKAN OLEH TUBUH TETAPI JIKA IANYA TIDAK DIKAWAL, IA AKAN MENJADI MUSUH KITA YANG AKAN MEMUSNAHKAN KEHIDUPAN DAN KEBAHAGIAAN KITA. BAIK DARI SEGI KECANTIKAN, KESIHATAN DAN KEMAJUAN DIRI...!

Semua wanita dianugerahkan dengan kecantikan semulajadi yang sangat unik dari Allah SWT. Kecantikan seseorang wanita dilihat dari sudut perwatakannya, gayanya, sopan santunnya, agamanya dan beberapa sifat-sifat semulajadinya termasuklah BENTUK BADANNYA...

Tidak ada manusia yang sempurna didunia ini, tetapi kita mesti beringat juga tiada wanita yang dilahirkan dalam keadaan gemuk atau obesiti, apa yang saya maksudkan disini over weight. Kegemukan berpunca atas kelemahan diri manusia itu sendiri dan mereka ini tahu jalan penyelesaiannya tetapi disebabkan oleh ATTITUDE sahaja, mereka tewas.

Jadi, kepada pembaca semua...yang mempunyai masalah berat badan yang berlebihan atau obesiti, marilah kita bersama-sama melawan lemak yang selama ini mengugat dan menguasai diri kita dengan 3 cara sahaja:
  1. BERSENAM SEKURANG-KURANGNYA 5 X SEMINGGU BAGI YANG BERMASALAH DENGAN BERAT BADAN /OBESITI - MINIMUM 15 KE 20 MINIT SAHAJA.
  2. DIET YANG SEIMBANG/SIHAT DAN MAKAN SEBELUM LAPAR, BERHENTI SEBELUM KENYANG
  3. MAKANAN TAMBAHAN YANG BENAR-BENAR MEMBANTU UNTUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN(GOOD SUPPLEMENT)
Jika anda semua tidak ada masa utk bersenam ditempat-tempat awam atau join mana-mana Gym, anda boleh melakukannya dirumah. Inginkan Program Senaman yang benar-benar efektif untuk senaman dirumah?
Join kami di Dothemikross Online Gym..."Program Printable"

15 MIN FAT LOSS WORKOUTS AT HOME FOR BUSY MOM AND DAD
"BE A FAT FIGHTER WITH DOTHEMIKROSS ONLINE GYM"
SIGN UP FOR FAT FIGHTER PROGRAM HERE!
Ross Safina Hor

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK