ADAKAH ANDA DISERANG CANDIDA ALBICANS ATAU BACTERIA YANG MENGGANGGU PERHUBUNGAN ANDA BERSAMA SUAMI. ATASI MASALAH KEPUTIHAN, BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN DITEMPAT SULIT DLL BERSAMA SUPER PRODUCTS DARI SYARIKAT NUORICO SB. HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT. MOBILE: +012 4102368

Saturday, July 25, 2009

PRODUK TERBARU DIBAWA MASUK KE PASARAN MALAYSIA OLEH NUORICO SDN BHD. "THE POWERFUL ORGANIC FRUIT"

Siapakah Nuorico?

Nuorico Sdn Bhd menjalankan perniagaan import dan eksport bagi produk-produk herba dan organik.

Nuorico Sdn Bhd mempunyai kilang diUSA yang dikenali sebagai Nuorico International LLC. Syarikat kami mempunyai ratusan produk seperti produk-produk kesihatan, seks, kecantikan, pelangsingan badan dan bermacam-macam lagi.

Syarikat kami mempunyai beberapa senarai produk berjenama sendiri dan mengeluarkan produk bagi mana-mana syarikat yang ingin memiliki produk dengan jenama mereka sendiri(private label).
Nuorico International LLC di USA telah berkongsi perniagaan dengan Nuorico Sdn Bhd sejak tahun 2005 lagi. Nuorico Malaysia adalah ibu pejabat dalam bidang PEMASARAN. Manakala Nuorico International USA pula seratus peratus dalam bidang PENGELUARAN seperti mengendalikan urusan pengilangan, produk analisis oleh sainstis-sainstis yang bertauliah, kualiti produk dan sebagainya.

Syarikat Nuorico Malaysia mengalu-alukan kepada sesiapa yang ingin mempunyai perniagaan sendiri dengan memasarkan produk-produk herba dan organik, bolehlah menghubungi kami.

Kepada Usahawan dan Usahanita Malaysia yang telah mengedarkan produk-produk herba dan organik atau produk kecantikan, dan ingin mempunyai produk yang terbaru dalam pasaran(virgin dipasaran Malaysia) boleh menghubungi kami untuk mengeluarkan jenama sendiri.

Anda juga tidak perlu was-was dengan produk kami sebab ada beberapa orang Muslim yang menjadi rakan kongsi dalam Syarikat kami ini(USA & MALAYSIA). Produk-produk kami HALAL dan tidak ada sebarang bahan binatang digunakan.

Ini adalah diantara produk terbaru yang dibawa masuk ke pasaran Malaysia dalam bulan Ogos 2009...


PELUANG PERNIAGAAN DIBUKA KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA DENGAN HARGA YANG AMAT BERPATUTAN DAN EKSTRAK YANG DIJAMIN KUALITINYA.

HUBUNGI KAMI DENGAN SEGERA UNTUK PERTANYAAN.

+6012 4839622/+6012 4102368

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

INGIN MENGELUARKAN PRODUK BERJENAMA SENDIRI? KLIK BANNER DIBAWAH..!

POPULAR POSTS - MUST READ

JUMPA SAYA DI FACEBOOK